hiperactivepenguins
Because Kanzel is gud für Shnautzer
Lista Forumurilor Pe Tematici
hiperactivepenguins | Inregistrare | Login

POZE HIPERACTIVEPENGUINS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
mememe12
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 80 ani
hiperactivepenguins / Bla bla-uri / pro si contra -- opinii,discutii Moderat de Mirus
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4 5
gabytzu1984
Vizitator



Boala suntem noi Homo SApiens.

O planeta din alt sistem solar trece pe langa pamant.Aceasta ii spune:
-Ce faci surioara?
-Nu prea bine Mi-au iesit Homo Sapiens
-Nu te nelinisti am avut si eu si trece in cateva milioane de ani.


Modificat de gabytzu1984 (acum 14 ani)


pus acum 15 ani
   
Mirus
Moderator

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4284
doamne fereste cat scrieti:|

_______________________________________
Every woman looks better in a sun dress

pus acum 15 ani
   
hadi
Mamal

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1401

Ozana a scris:


peste minim 20 de ani, cei de varsta noastra, adica adolescentii de 17 ani vor arata ca unii de 90 de ani si ca vor fi atati de lenti incat vor depune acelasi efort ca atunci cand alearga 5 km daca vor sa gandeasca.

stiati ca acum se lucreaza la rosii modificate genetic? iau bucati de ADN din broastele raioase... si se pare ca deja au si intrat pe piata.

bumbacul, mai nou a fost clasificata ca o planta pe cale de disparitie. ar trebui sa ma mire sau nu? monocultura (plantarea unei singure specii de plante pe suprafate enorme) este motivul pentru care a disparut. bumbacul nu poate creste el, de unul singur, de aici moartea bucatii respective de pamant si a bumbacului.

stiti cate specii de orez au fost acum cel putin 70 de ani?
300 de specii. stiti cate sunt acum? doar 5 mai exista. a fost nevoie doar de 70 de ani ca sa dispara atatea.
v-ati intrebat vreodata de ce avem alergii si probleme de sanatate? din cauza mancarii ce a ajuns in halul acesta.
stiati ca chinezii mananca pestele crud?

stiati ca 1 litru de ulei poate distruge 10.000 de litri de apa?

oamenii care mananca margarina, ajung sa aibe petrol in sange. :-j


ozanel
esti dezamagita?? tot ce ai scris suna ca o campanie ecologopata pentru salvarea acestei planete mizere. eu am sters ce mi se parea inutil si am punctat ideile mai interesante

pentru ca sunt un alcoolic, fumez un pachet - doua la saptamana, refolosesc uleiul dar in cele din urma tot in ghiuveta ajunge, beau ceai si apa la 9 mii din billa, nu mananc fast-food ca miruna, ci mancare facuta de mama cu jumate din produsele de la ma-sa si jumate din piata, consum margarina de cand eram copkil (se intinde mai bine ca untul si merge bine cu dulceata), nu sortez gunoiul, vizionez zilnic cum ce e pus in ghenele de gunoi este aruncat de tigani in cercetarea lor stiintifica dupa fier vechi, as dori sa mai pot comenta cate ceva

auzi e vina omenirii ca traieste? pentru salvarea acestei planete ar trebui omorati 6 miliarde jumate de oameni si sa traiasca hipiotii, ecologopatii si ce ce fac sex cu florile si animalele.
dar fata de bla bla-urile care le-am auzit de la multe pustoaice la prima si ultima intalinire la un suc (erau asa de mandre cu tricourile lor de verde 003, futu-le), ale tale macar au un fir epic interesant si cat de cat mai logic
atatea campanii si iesiri in strada " greenpeace","save willy"....chiar exista si un partid ecologist in fiecare tara. daca ar iesi la putere, crezi ca ar face ceva? ar chema televiziunea sa ii arate cum isi murdaresc pantofii (care ulterior ii vor arunca) cum planteaza un copac. noi astia din cartier am facut pariuri cati copaci vor supravietui din cei 10-15  plantati de oamenii din cartier care au facut cheta, ca primaria nu ii bagase in seama.
lumea acuza dar nu face nimic. arunc un bidon la gunoi. acesta va fi aruncat la loc de tigani care umbla in acel cos, ori luat de soma si aruncat cu mai multe bidoane in locuri mult mai bune de protejat decat un trotuar asfaltat.

nu sunt anti-ecologist, doar mi se par cretine ideile astea de genu' Earth Hour (cu stinsu luminii o ora )), sau care mai tine minte canalul Bistroe?
este nimic altceva decat inutilitatea campaniilor ecologopate in fata politicii mondiale
la acest canal (si numai aici, putem vedea si cazul studentilor impuscati la revolutia din Chisinau la inceputul lu aprilie) s-a pus problema asa:
"Putin sau protejarea naturii?" un fel de negru sau alb, unde omu negru (Putin) va avea intotdeauna prioritate.

in legatura cu alergiile, contrar opiniei generale conform careia fumatul nu aduce nici un beneficiu sanatatii, am citit un studiu care a demonstrat ca acest obicei creste rezistenta la alergeni (substanta de natura proteica care provoaca o alergie). ca provoaca cancer la plaman, sunt doar efecte secundare, este exact ca si riscul de dependenta asupra jocurilor video. o ruleta ruseasca. poti avea, poti sa nu ai. in sat la bunica babacii de-o varsta cu ea, 90 +, au trait pana la varsta asta cu multa munca, tigari, bautura si sex (toti babacii au minim 5 copkii, 20 de nepoti si inca pe atatia stranepoti). si ghici ce? inafara de sex inca mai practica acesta cura a vietii.

in legatura cu agricultura. era de asteptat avand in vedere demografia ascendenta, consumul tot mai mare si politica de imbogatire rapida ca aceasta sa aiba de suferit.
faptul ca agricultura naturala dispare. stiai ca Europa nu mai are pasuni naturale decat in Carpatii romanesti si in Balcani. Chill vor disparea si acestea. Vacile vor fi injectate ca acestea sa poata scoata lapte, ca bineinteles ca ele nu is asa de proaste sa nu observe ca iarba aia nu are gust la fel cum nu au nici rosiile turcesti.
in legatura cu agricultura sunt de acord cu tine

Modificat de adi (acum 14 ani)


_______________________________________
All my life I've had one dream, to achieve my many goals

Me at 35 yrs old: "Well, it's 1 a.m. Better go home and spend some quality time with the kids"
______________________________________
|   fragaria_virginiana: sunt disperata   |
|____________________________________|

pus acum 14 ani
   
gabytzu1984
Vizitator



Faza cu uleiul nu este reala.Incercati si voi : puneti ulei intr-un pahar si apoi apa si o sa vedeti the obvious nu se intrepatrund(fac un fel de film superficial numit emulsie)+ exista filtre foarte bune de epurare a apei(search wiki to find that) si am mai dat peste un lucru: http://subvertingcapitalism.blogspot.co ... l-din.html

Modificat de gabytzu1984 (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
Mirus
Moderator

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4284

adi a scris:

nu mananc fast-food ca miruna,


frate, you don't know how to let it go?
n-am mai mancat fast food de-un car de ani si nici nu simt the urge to eat fast food, decat atunci cand stiu ca plec dimineata la 7 de acasa fara sa mananc nimic si ajung la 8 seara, pentru ca un cacat de covrig n-o sa imi tina de foame toata ziua
as vrea foarte mult sa incetezi cu chestia asta, plus ca ai promis ca nu te mai iei de mine de niciun fel pentru o perioada de timp, remember?
so shhhhst!


adi a scris:

in legatura cu alergiile, contrar opiniei generale conform careia fumatul nu aduce nici un beneficiu sanatatii, am citit un studiu care a demonstrat ca acest obicei creste rezistenta la alergeni


stii care e faza? toata lumea cauta sa gaseasca ceva bun in tigari, ceva care totusi chipurile te tin in viata decat sa te omoare. Dar toate studiile astea mici s-ar fi aflat daca erau pe bune, dar tot in mare, se stie ca fumatul face rau. Si doar pentru ca exista cazuri mici in care oamenii nu au murit de la tigari, este total altceva. Oamenii de stiinta stiu sa invarta cuvintele cat sa nu para ca ar fi ceva rau.
hint : watch Thanks for smoking. tipul e constient ca tigarile distrug, dar invarte totul cat sa para ca sunt bune. si nu spune nici un moment ca defapt ele ar fi bune, pentru ca ar putea fi dat in judecata pentru asta.
in fine, si ideea e ca si in film zice de la inceput ca dintre alcool, arme si tigari, tigarile omoara cei mai multi oameni pe glob intr-un an.

N-am sa mai tin discursuri, si-asa o sa se zica ca nu poti avea dovada din film cand altii au nu stiu ce studii gasite, dar believe me, oricat ai incerca si ai gasi totusi o chestie buna la tigari, per total si in mare, ele sunt naspa.

i'm done


_______________________________________
Every woman looks better in a sun dress

pus acum 14 ani
   
aaannddrraaa
Administrator

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2585
tigarile sunt rele
foarte multi oameni nu mor de la ele...extrem de multi
asta nu le face bune
dar subiectul este inutil


_______________________________________
pana cand moartea ne va desparti...

pus acum 14 ani
   
ioio
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5184
miruna are dreptate.
tigarile sunt rele pentru organism si sunt sigura ca 99,99% din oamenii care fumeaza fac asta pentru ca nu le pasa ca dauneaza. nu o sa auzi niciodata pe cineva spunanad ca fumeaza pentru a deveni mai rezent la alergeni.  chestia asta e o porcarie.

si ozana are dreptate la fazele legate de alimentatie si asta este unul din motivele principale pentru care mi-as dori sa traiesc in alt secol, pentru ca pe vremea aceea totul era natural. se stie ca oamenii traiau mai mult tocmai din cauza asta.

adi, esti prea agresiv. existau in vremurile alea si tarani liberi, ce isi munceau pamantul propiu si traiau de urma lui. daca erai un om gospadar si cu putina gandire practica te descurcai acceptabil. adica, nu faceai foame nici tu, nici familia ta.......chestiile cu femeile....ca erau batute, ca erau scalvele barbatilor si ca se casatoreau din diverse motive, doar din dragoste nu,nu pot fi considerate in intregime adevarate. da, au existat astfel de cazuri si ele inca sunt prezente in zielele noastre. dar asta nu inseamna ca trebuie sa generalizam. ce s-a intamplat atunci, se intampla si acum intr-o oarecare masura.

Modificat de yoyo (acum 14 ani)


_______________________________________
Eu stiu, fericirea nu doarme

pus acum 14 ani
   
Ozana
Let's get retarded

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3568
sper sa ma lase netu macar cateva randuri sa scriu.

gaby... "incercati si voi, puneti ulei intr-un pahar" .... eu vorbeam de apele statatoare, nicidecum de un pahar cu apa... n-ai sa mai poti sa folosesti toate chestiile alea cand ai in fata ta un lac, si sunt sigura ca stii de ce...

nu am tricou cu 003, nu sunt incrisa la campanii de genul. eu nu le sustin doar pentru ca nu le consider suficiente.

adi, stii ce am vrut sa spun prin toate chestiile alea? ca noi spunem "ce frumoasa e viata... 8->"  si nici macar nu stim sa pretuim avantajele acestei lumi. cautam tot felul de motive banale ca sa ne scuzam. ne batem pur si simplu joc de lumea in care traim si ne mai si doare in cot de noi insine.   fix asta am vrut sa spun. da fix asta.

imi pare rau daca s-a inteles ca sunt o ecologista.

Modificat de Ozana (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
gabytzu1984
Vizitator



Ozana uleiul comestibil este biodegradabil,intra in plancton(organisme minuscule care se hranesc cu lipide,proteine,etc) si dispare destul de rapid(cateva zile).Uleiul despre care se spunea in mass este de fapt petrolul.Orice intra in natura se transforma(unele mai repede ,altele mai incet).Noi trebuie sa avem grija mai degraba cu detergentii,substante chimice,tubul de colr al lui ADI etc

pus acum 14 ani
   
Ozana
Let's get retarded

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3568
in mass? ce mass? nu am primit niciun mass? :-/

pus acum 14 ani
   
gabytzu1984
Vizitator



Chestia cu uleiul a circulat mult pe mess sub forma de mass 

pus acum 14 ani
   
Ozana
Let's get retarded

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3568
nunununu, n-are treaba. o sa ma uit la link luni, cand o sa am net, sa vad despre ce-i vorba, ca abia daca mi se incarca forumu asta. :-j

pus acum 14 ani
   
hadi
Mamal

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1401

Ghosty a scris:

n-am mai mancat fast food de-un car de ani

Si doar pentru ca exista cazuri mici in care oamenii nu au murit de la tigari, este total altceva.

o luna zici ai? eh, astea sunt subtilitati, scopul scuza mijloacele
sunt doar singurele chestii cu care nu sunt de acord cu tine in restul totul e ok. de genu am vazut filmu "thank you for smoking" si stiu ca totul e adevarat. multi oameni mor din cauza fumatului (excesiv, note that), de asemenea sunt multi oameni care nu.
eu nu am incercat sa fiu un Pro Smoking, ca daca ar fi asa mi-as scoate avere cu pustanii de 5 ani din cartier, doar am spus o chestie care am citit recent. daca as fi citit acu un an doi as fi uitat si nu mai starneam atatea reactii

@ioana nu ma consider agresiv, si apoi mi se pare logic sa spun lucrurile la general, ce individualitati a-i vrea sa dau? exemple din romane ori sa ma apuc a dezgropa mortii, a le toci oasele ptr a face un praf lichid si sa ii fumez intr-un joint in speranta ca imi vor aparea intr-o halucinatie?
daca vreuna din strabunicele voastre erau sacsi pot deveni halucinofil


Ozana a scris:


nu am tricou cu 003, nu sunt incrisa la campanii de genul. eu nu le sustin doar pentru ca nu le consider suficiente.

adi, stii ce am vrut sa spun prin toate chestiile alea? ca noi spunem "ce frumoasa e viata... 8->"  si nici macar nu stim sa pretuim avantajele acestei lumi. cautam tot felul de motive banale ca sa ne scuzam. ne batem pur si simplu joc de lumea in care traim si ne mai si doare in cot de noi insine.   fix asta am vrut sa spun. da fix asta.

imi pare rau daca s-a inteles ca sunt o ecologista.


imi pare rau daca te-ai simtit ofensata, ptr ca fata de miruna, la tine nu a asta a fost intentia, de asemenea daca nu am captat bine mesajul oferit se poate arunca cu rosii in mine.
eu asta am prins, doar un alt mesaj eco si mesajul foarte clar asupra degradarii speciei umane
faptul ca ne batem joc de lumea in care traim. nimic nou sub soare.
asta se face de cand lumea. pe timpuri era o lume mai naturala (pe la ioana gasit), ei pa dracu'. ca lumea nu facea gunoaie in cetatile ingramadite cu strazi pe unde incapea maxim o caruta. lumea medievala avea centre de reciclare. nu dadeau foc la campii si otraveau fantanile pe timp de razboi (destul de des intalnit acest proces si pe atuncea). lumea nu se spala o data pe an si nu mureau la 25-30 de ani in medie. in sec 15 nu a fost adus tutunul din americi si nu era consumat la scara larga. erau sanatosi tun, naturali.
si faptul ca ne doare in cot, si eu sunt printre aia. eu ma difer fata de ei fiindca realizez ca nu se va face nimic, nu am un plan mai bun pentru asta, dar eu niciodata nu m-am oferit sau nu am incercat sa initiez o astfel de campanie. de aceea critic. cand o sa ma ofer atuncea sa fiu si eu criticat

later edit: am zis ceva de tine sau de cei ce au tricouri cu verde 003? eu am zis de tampele care vorbeau prostii fara sens si purtau tricouri cu verde 003. diferenta e imensa

Modificat de adi (acum 14 ani)


_______________________________________
All my life I've had one dream, to achieve my many goals

Me at 35 yrs old: "Well, it's 1 a.m. Better go home and spend some quality time with the kids"
______________________________________
|   fragaria_virginiana: sunt disperata   |
|____________________________________|

pus acum 14 ani
   
ioio
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5184
nu se murea atat de devreme, adi. exisau si oameni batrani. oamenii se spalau cand voiau ei, si asta nu se intampla o data pe an...nici de mai multe ori pe saptamana[cum se face acum] insa atunci cand simteau ca puteau aveau grija sa nu mai simta mirosul ala neplacut. campiile se ard si acum din diverse motive, numai ca acum [cica] este interzisa prin lege arderea lor. otravirea fantanilor era o metoda de a ataca [vremuri disperate, cer masuri disperate].....acum daca e razboi nu se mai otravesc fantanile, ci se da cu bombe atomice. tutunul era consumat la fel mult ca acum. diferenta e ca atunci se consuma tutun pur, fara chimicalele ce se gasesc in zilele noastre in tigari.
faza cu o lume mai naturala.....o sustin si voi sustine, pentru ca ei atunci nu bagau chimicale, E-uri si alte cacaturi in ei, asa cum facem noi acum. ei nu aveau fast-fooduri si alte porcarii. ei aveau rosia din gradina, ingrijita de ei, gaina din curte, crescuta de ei, ouale de la pasarilor, capsunile nu erau crescute cu diferite feluri de ingrasaminte si aveau gust dulce...nu mai aveai nevoie de zahar, erau destul de dulci ele si lista ar mai putea continua.
aaaa, si pe atunci nu  erau uzine si fabrici de genul celor din tara noastra de pe vremea lui ceasca. aerul lor era curat, respirabil.

Modificat de yoyo (acum 14 ani)


_______________________________________
Eu stiu, fericirea nu doarme

pus acum 14 ani
   
Mirus
Moderator

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4284
okay, lumea e de cacat, secolele trecute bune sau rele, acum un cacat indiferent
putem incheia subiectu? mie mi se pare inutil...


_______________________________________
Every woman looks better in a sun dress

pus acum 14 ani
   
Ozana
Let's get retarded

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3568
propune o tema     eu nu mai stiu si imi cam cer scuze pentru tema aleasa, mi-am dat seama ca era un pic cam depasita; eram nervoasa in acel moment si stiu eu de ce, dar asta nu prea conteaza :-j

pus acum 14 ani
   
Mirus
Moderator

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4284
si eu eram nervoasa dimineata, si inca sunt
imi pare rau de excesul de furie...


_______________________________________
Every woman looks better in a sun dress

pus acum 14 ani
   
hadi
Mamal

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1401
hippies

ave ioana matusalema lu mama, ptiu ptiu sa nu fie de ochi


Modificat de adi (acum 14 ani)


_______________________________________
All my life I've had one dream, to achieve my many goals

Me at 35 yrs old: "Well, it's 1 a.m. Better go home and spend some quality time with the kids"
______________________________________
|   fragaria_virginiana: sunt disperata   |
|____________________________________|

pus acum 14 ani
   
wYzl
Penguin with balls

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 924

hadi a scris:

hippies

ave ioana matusalema lu mama, ptiu ptiu sa nu fie de ochi



Asta cu Matusalem n-ai luat-o de la mine? Cand injuram bagam o mare parte din numele biblice. Incluzand si pe: Mahomed,Allah (same thing though),Budha, Brahnamputra etc.


_______________________________________
Doar unui om malefic nu i-ar placea ciocolata!

pus acum 14 ani
   
hadi
Mamal

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1401
uhm nu ))

_______________________________________
All my life I've had one dream, to achieve my many goals

Me at 35 yrs old: "Well, it's 1 a.m. Better go home and spend some quality time with the kids"
______________________________________
|   fragaria_virginiana: sunt disperata   |
|____________________________________|

pus acum 14 ani
   
ancuuu
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 6465
singur/a, combinat/a (si nu doar la cartela :-j) sau despartit/a? ce preferati si de ce?

_______________________________________
Mermaid mathematicians wear algaebras.

pus acum 14 ani
   
Mirus
Moderator

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4284
hm
combinata,luat in sensul propriu al cuvantului intr-un fel,  pentru ca nu stiu, e fun sa stii ca daca nu iese nimeni in oras il suni pe asta ca ba hai la un suc da da scumpi sigur ca da)
ma rog glumesc, nu asa, da nush, e placut
(daca am inteles bine intrebarea)
desi, cum ziceam, ce naspa e sa ai prieten vara cand e cald, transpirati amandoi si va transpirati reciproc [-(


_______________________________________
Every woman looks better in a sun dress

pus acum 14 ani
   
ancuuu
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 6465
depinde unde sunteti cand transpirati, si motivul pentru care transpirati. :-" desi majoritatea baietilor care transpira exagerat sunt yeewy, exist tipi de care nu sunt scarbita de excesul lor produs de glandele sudoripare )

_______________________________________
Mermaid mathematicians wear algaebras.

pus acum 14 ani
   
Mirus
Moderator

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4284
dar vai
oricum, nu, ma gandeam azi ca ce cald e si ce mor de cald
si vad un cuplu si tipu tinea mana pe umaru ei si astea
si ma gandeam ca sa fi fost eu in locu tipei, cred ca as muri


_______________________________________
Every woman looks better in a sun dress

pus acum 14 ani
   
hadi
Mamal

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1401
eu tin mana pe umarul mai multor oameni, nu fac diferente decat de inaltime

combinat dintr-un simplu motiv
as human beings we have HORMONES
and these lil fuckers need action, si povestea e mult mai fun combinat decat singur. combinat totul poate evolua/diversifica         , pe scurt fun stuff. singur well totul devine monoton de pe la 15 ani. asta daca nu esti atata de disperat sa iti iei jucarele si papusi.
plus sentimente and stuff, dar nefiind decat un feelings novice nu voi dezvolta asta

Modificat de hadi (acum 14 ani)


_______________________________________
All my life I've had one dream, to achieve my many goals

Me at 35 yrs old: "Well, it's 1 a.m. Better go home and spend some quality time with the kids"
______________________________________
|   fragaria_virginiana: sunt disperata   |
|____________________________________|

pus acum 14 ani
   
ioio
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5184
combinata, pentru ca vara e fun sa ai pe cineva

_______________________________________
Eu stiu, fericirea nu doarme

pus acum 14 ani
   
ioio
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5184
ce naspa esti,adi. tu te combini doar pentru a-ti descarca hormonii?

daca vrei asa ceva, pentru asta exista one-night-stand-urile )


_______________________________________
Eu stiu, fericirea nu doarme

pus acum 14 ani
   
hadi
Mamal

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1401
hai sa devenim obiectivi nu?
am de enumerat
eu am zis un motiv-doua, daca aceasta e luat la propriu de ce sa nu devenim pudici pentru a fi lipsiti de astfel de acuzatii, nu?

Modificat de hadi (acum 14 ani)


_______________________________________
All my life I've had one dream, to achieve my many goals

Me at 35 yrs old: "Well, it's 1 a.m. Better go home and spend some quality time with the kids"
______________________________________
|   fragaria_virginiana: sunt disperata   |
|____________________________________|

pus acum 14 ani
   
ioio
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5184
e ok adi. glumeam, oricum :p.

_______________________________________
Eu stiu, fericirea nu doarme

pus acum 14 ani
   
Ozana
Let's get retarded

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3568

Mirus a scris:

dar vai
ce cald e si ce mor de cald ...
si vad un cuplu si tipu tinea mana pe umaru ei ...
ma gandeam ca sa fi fost eu in locu tipei, cred ca as muri

adevarat, adevarat, e destul de naspa, ca transpiri excesiv si mai e si groaza aia ca stii ca ai facut dimineata baie si tu deja puti a transpiratie ))


pus acum 14 ani
   
ioio
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5184
poti gandi asa: macar pute si el.

_______________________________________
Eu stiu, fericirea nu doarme

pus acum 14 ani
   
gabytzu1984
Vizitator





pus acum 14 ani
   
Dianaaa
Monkey

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1825
ce inseamna sa fii dezamagit? dati fiecare cate o definitie tinand cont de ceea ce inseamna pentru voi

_______________________________________
"Un sfert de viata il pierdem facand legaturi. Tot felul de legaturi intre idei, intre fluturi, intre lucruri si praf. Totul curge asa de repede si noi tot mai facem legaturi intre subiect si predicat. "

pus acum 14 ani
   
Ozana
Let's get retarded

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3568
interesanta intrebare diana

pus acum 14 ani
   
hadi
Mamal

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1401
dezamagire?? cand descoperi lucrul acesta, descoperi practic ca intr-adevar traiesti, ca esti cu ambele picioare pe pamant si ca e 8 dimineata si te-ai dat jos din pat. welcome to a new day! a new day of disappointment

Modificat de hadi (acum 14 ani)


_______________________________________
All my life I've had one dream, to achieve my many goals

Me at 35 yrs old: "Well, it's 1 a.m. Better go home and spend some quality time with the kids"
______________________________________
|   fragaria_virginiana: sunt disperata   |
|____________________________________|

pus acum 14 ani
   
ioio
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5184
atunci cand iti pui toate sperantele intr-un om sau o situatie si esti sigur ca va iesi bine si ai totala incredere ca va iesi bine si iesa contrariul. atunci cand se intampla contrar asteptarilor tale si te doare

_______________________________________
Eu stiu, fericirea nu doarme

pus acum 14 ani
   
ancuuu
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 6465
ba ba,  merem la vot? :>

_______________________________________
Mermaid mathematicians wear algaebras.

pus acum 14 ani
   
ioio
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5184
eu merg

_______________________________________
Eu stiu, fericirea nu doarme

pus acum 14 ani
   
ancuuu
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 6465
si eu. bai, astia care stau pe laga mine, mergem impreuna la vot? gen stiti ca suntem repartizati in fctie de adresa

_______________________________________
Mermaid mathematicians wear algaebras.

pus acum 14 ani
   
claudius
Monkey

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1523
eu cu cine votez? dar mai important...eu oare unde votez?

_______________________________________
"Nu satisfacerea vointei reprezinta cauza placerii, ci obstacolele care stau in calea indeplinirii vointei." (Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
ancuuu
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 6465
trebuie sa fie o urna ceva pe acolo

_______________________________________
Mermaid mathematicians wear algaebras.

pus acum 14 ani
   
Ozana
Let's get retarded

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3568
mai ales in spania... acolo is si ziare romanesti :P

pus acum 14 ani
   
ioio
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5184
o sa fie organizate centre pt romanii de acolo.

_______________________________________
Eu stiu, fericirea nu doarme

pus acum 14 ani
   
em
Mamal

Din: Bc
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1177

Dianaaa a scris:

ce inseamna sa fii dezamagit? dati fiecare cate o definitie tinand cont de ceea ce inseamna pentru voi


Cred ca e atunci cand ai prea multe visuri si prea multe iluzii si tot astepti sa se intample ceva si incet incet incepi sa le pierzi, sa traiesti doar cu speranta. Dar atunci cand si speranta moare, atunci esti de-a dreptul dezamagit.


_______________________________________
Without you I was broken but I'd rather be broke down with you by my side.

pus acum 14 ani
   
claudius
Monkey

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1523
stiu ca sunt...dar nu stiu daca sunt la mine in orasel
ca doar n-o sa faca in toate orasele spaniei cate un centru de votare pt romani :-j
eu in madrid nu ma duc ca sa votez...ma pot abtine :p


_______________________________________
"Nu satisfacerea vointei reprezinta cauza placerii, ci obstacolele care stau in calea indeplinirii vointei." (Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
Ozana
Let's get retarded

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3568
ce-ai alege intre a pierde toate amintirile pe care le ai pana acum sau a fi incapabil sa iti mai faci amintiri de acum inainte? de ce?

Modificat de Ozana (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
Mirus
Moderator

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4284
ba ba votati geoana daca vreti posibile luni gratuite la mare:> )))
kidding, nu garantez nimic cu faza aia, da votati geoana ;


_______________________________________
Every woman looks better in a sun dress

pus acum 14 ani
   
ancuuu
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 6465
nu pot alege, pt ca ambele sunt la fel de importante.

_______________________________________
Mermaid mathematicians wear algaebras.

pus acum 14 ani
   
Ozana
Let's get retarded

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3568
alege
ce-o sa te faci daca o sa fii pusa in fata unei situatii de genul?


pus acum 14 ani
   
claudius
Monkey

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1523
eu as alege prima varianta
consider ca a 2-a este mai incomoda...chiar exista o boala care se manifesta astfel
prefer sa pierd toate amintirile de pana acum...pt ca teoretic, am toata viata inainte sa-mi fac altele

daca alegi a 2-a varianta, te vei trezi in fiecare zi crezand ca esti in ziua cand ai facut alegerea asta...nu-ti vei aminti ca timpul trece...si poate ca pentru tine nu este asa mare chestie, pt ca nu-ti amintesti a 2-a zi, dar este foarte incomod pentru cei de langa tine


_______________________________________
"Nu satisfacerea vointei reprezinta cauza placerii, ci obstacolele care stau in calea indeplinirii vointei." (Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
aaannddrraaa
Administrator

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2585
puteti si va rog sa raspundeti in continuare la intrebarea ozanei..
puteti raspund ein paralel si la a mea va rog:
cum poti face pe cineva sa iti spuna adevarul?


_______________________________________
pana cand moartea ne va desparti...

pus acum 14 ani
   
ancuuu
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 6465
daca e sa aleg, as alege amintirile trecute. doar dintr-un singur motiv. daca da peste mine o masina, sa spunem, si ajung in spital in coma, nu ma voi gandi vai cate o sa mai fac cand voi iesi de acolo, daca voi iesi. ci ma voi gani la toate amintirile frumoas si amuzante cu persoanele dragi, la situatiile in care ziceam ca ma arunc de pe bloc a doua zi de nervi, voi rade. si toate astea pentru ca stiu ca am multe amintiri frumoase alaturi de voi, si vreau sa va multumesc! ><



si pt andra. depinde cum e omul. daca e un om care se da de gol si e predictable (haha, stiu ca te simti, unul dintre pinguinii hiperactivi), e usor. daca chiar nu vrea, si e de o importanta majora, poti sa te oftici pe el si sa-i dai un sut in coaie(limbajul lui adi, sorry) si sa pleci

Modificat de ancuuu (acum 14 ani)


_______________________________________
Mermaid mathematicians wear algaebras.

pus acum 14 ani
   
ioio
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5184
ozana: amintirile ce mi le voi face. trecutul ramane trecut si, cum a zis si claudiu, avand in vedere varsta mea as tinde sa cred ca inca mai am o viata intreaga inainte pentr a-mi face unele noi. plus, ce iti este scris sa se intample, ti se inatmpla [see eternall sunshine of a spotless mind]. oricum asta nu inseamna ca nu m-ar durea ingrozitor de tare sa renunt la cele de pana acum. eu sunt ceea ce sunt acum, datorita lucrurilor pe care le-am trait si pe care nu le-am uitat [adica, amintirile]

andra: simplu. nu poti. oricat de mult ai incerca, nu vei reusi asta. va fi mereu alegerea celuilalt daca iti va spune sau nu adevarul.si daca e sa privesc partea nasoala, niciodata nu vei sti exact daca ceea ce iti zice un om este adevarat, pentru ca te poate minti frumos. cred ca faptele demonstreaza mai mult daca o persoana este sincera sau nu cu tine.


_______________________________________
Eu stiu, fericirea nu doarme

pus acum 14 ani
   
hadi
Mamal

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1401
ptr andra
metode eficiente (zic eu) sa faci pe cineva sa spuna adevarul, fara a fi necesar sa dai un sut in coaie (totul se rezuma la asta? geesh)
-alcoolul face minuni, insa sansele sunt de 50 % pentru a afla ceva cat de cat plauzibil, lumea cand e beata incearca sa isi coloreze viata, ori sa faca ce ii duce prima oara capu'...loads of fun
-iarba, insa sansele ca adevarul sa aiba un fir epic fara spiridusi is de 0,1 %, dar ca si alcoolul u get higher loads of fun
-santajul e una din cele mai eficiente, sexually i mean you know
-tortura/sexual teasing, insa sa fim seriosi nu vrei a da un sut in coaie, that is no fun
-in general, o metoda folosita de mine e sa las asa si sa dau impresia ca il/o cred, mai trece ceva timp intreb aceeasi chestie, and then all over again, pana se leaga lucrurile de fapt, si eventual se da de gol, lucru la care eu personal am de lucrat (as you may see)

oricum te vei satura de metode mult mai rationale ca ale mele predate in mii de foi la academie, sau who knows? asta poate fi una din probe la testele de creativitate (cele din vara cu siguranta)


_______________________________________
All my life I've had one dream, to achieve my many goals

Me at 35 yrs old: "Well, it's 1 a.m. Better go home and spend some quality time with the kids"
______________________________________
|   fragaria_virginiana: sunt disperata   |
|____________________________________|

pus acum 14 ani
   
aaannddrraaa
Administrator

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2585
santajul si tortura sexuala sunt un must try ))
nu stiu de ce dar suna beyond funny

si ultima adi pare ok...less fun though

ideea e ca nu as vrea sa oblig oamenii sa fie sinceri..as vrea sa simta ei ca e ok sa imi spuna adevarul..


_______________________________________
pana cand moartea ne va desparti...

pus acum 14 ani
   
Ozana
Let's get retarded

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3568
ah... aici ti se cere deja timp... si "acte" care sa dovedeasca faptul ca ei pot... :P dar eu de obicei ii manipulez cu ajutorul cuvintelor.

pus acum 14 ani
   
Dianaaa
Monkey

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1825
exact. ai nevoie de timp si in mare parte sa stii sa manipulezi si sa stii cum sa pui problema. dar ca sa faci pe cineva sa iti spuna ceva pentru ca asa simte cere multa incredere care se castiga in timp. si conteaza si reactia ta la adevar.

_______________________________________
"Un sfert de viata il pierdem facand legaturi. Tot felul de legaturi intre idei, intre fluturi, intre lucruri si praf. Totul curge asa de repede si noi tot mai facem legaturi intre subiect si predicat. "

pus acum 14 ani
   
hadi
Mamal

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1401
deci pe scurt sex is the answer, ma ofer eu cobai pentru testari

_______________________________________
All my life I've had one dream, to achieve my many goals

Me at 35 yrs old: "Well, it's 1 a.m. Better go home and spend some quality time with the kids"
______________________________________
|   fragaria_virginiana: sunt disperata   |
|____________________________________|

pus acum 14 ani
   
ancuuu
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 6465
vezi poate te tetez eu pe tin cu un sut in randi

_______________________________________
Mermaid mathematicians wear algaebras.

pus acum 14 ani
   
claudius
Monkey

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1523
)

_______________________________________
"Nu satisfacerea vointei reprezinta cauza placerii, ci obstacolele care stau in calea indeplinirii vointei." (Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
claudius
Monkey

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1523
pro sau contra coridelor?
si ca sa incep eu...pun si o poza
eu nu-s de acord cu astea...nu stiu de ce ii amuza pe oamenii astia sa chinuie un animal
sunt in spania...exista o arena pt coride la juma de ora de mine...dar niciodata nu o sa calc inauntru
uneori cand vad o poza ca asta ma gandesc ca oamenii astia merita sa o pateasca si ei...

pro contra pro sau contra incep eu...pun pozaeu nu-s acord astea...nu stiu amuza oamenii astia

37.5KB

Modificat de claudius (acum 14 ani)


_______________________________________
"Nu satisfacerea vointei reprezinta cauza placerii, ci obstacolele care stau in calea indeplinirii vointei." (Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
ioio
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5184
exact. nici eu sunt de acord cu asta. oamenii astia o cauta cu lumanare. pe langa faptul ca ei chinuie niste animale, mai si mor oamnei. daca vrei adrenalina, poti face cu totul si cu totul altceva mai palpitant

_______________________________________
Eu stiu, fericirea nu doarme

pus acum 14 ani
   
aaannddrraaa
Administrator

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2585
gen sa te arunci d epe un bloc legat cu o sfoara...asa macar te distrugi doar pe tine

_______________________________________
pana cand moartea ne va desparti...

pus acum 14 ani
   
Mirus
Moderator

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4284
))) auch la poza:|

_______________________________________
Every woman looks better in a sun dress

pus acum 14 ani
   
hadi
Mamal

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1401
eu sunt singurul care vad partea distractiva in coride?

_______________________________________
All my life I've had one dream, to achieve my many goals

Me at 35 yrs old: "Well, it's 1 a.m. Better go home and spend some quality time with the kids"
______________________________________
|   fragaria_virginiana: sunt disperata   |
|____________________________________|

pus acum 14 ani
   
claudius
Monkey

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1523
explica-ne si nou ce e amuzant in a chinui un animal ceva vreme...ca mai apoi sa-l ucizi...
si te rog da-mi un raspuns cat se poate de sincer....nu unul la misto


_______________________________________
"Nu satisfacerea vointei reprezinta cauza placerii, ci obstacolele care stau in calea indeplinirii vointei." (Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
hadi
Mamal

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1401
pentru ca sunt genul de om care as impusca/chinui orice pentru bunuri materiale/fizice (oameni, animale, flori, cam orice inafara de ai mei si sor-mea....aparent nu sunt omul din tinichea, eh). atata timp cat nu-mi pasa de propria-mi persoana, nu vad o continuare al acestui feelings-chain
ia-mi raspunsul cum vrei, insa nu voi continua pentru ca poate fi interpelat drept o incercare de a ma da drept mare macho sau ceva de genu...been there, done that

mereu cand mai spun chestii de astea, mi se da o replica ceva de genu "daca erai in locul lui?"....well as you can see i am not ->-> selectia naturala, get used to it
aah da si un later edit daca se va intoarce roata, nu cumva se va intoarce roata si impotriva lui? viata e un tren accelerat

in plus, cateodata e chiar fun, un fel de "things i've done in my life" si a participa la o corida trebuie sa fie pe lista

Modificat de hadi (acum 14 ani)


_______________________________________
All my life I've had one dream, to achieve my many goals

Me at 35 yrs old: "Well, it's 1 a.m. Better go home and spend some quality time with the kids"
______________________________________
|   fragaria_virginiana: sunt disperata   |
|____________________________________|

pus acum 14 ani
   
ancuuu
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 6465
ce tre sa fac ca sa am varianta veche a hi5ului? 8-|

_______________________________________
Mermaid mathematicians wear algaebras.

pus acum 14 ani
   
claudius
Monkey

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1523
nimic....it suck's...and it will keep on sucking

_______________________________________
"Nu satisfacerea vointei reprezinta cauza placerii, ci obstacolele care stau in calea indeplinirii vointei." (Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
ancuuu
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 6465
*ahem*..nu se scrie asa:-"

_______________________________________
Mermaid mathematicians wear algaebras.

pus acum 14 ani
   
claudius
Monkey

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1523
huh? da cum?


aaa...ce prost is )) "sucks"
eh....stand pe langa spanioli, care nu stiu deloc engleza, m-am molipsit

Modificat de claudius (acum 14 ani)


_______________________________________
"Nu satisfacerea vointei reprezinta cauza placerii, ci obstacolele care stau in calea indeplinirii vointei." (Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
ancuuu
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 6465
baa..vin trenul de noapte in pub the stage :-<

_______________________________________
Mermaid mathematicians wear algaebras.

pus acum 14 ani
   
ancuuu
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 6465
cine stie niste siteuri cc carti online? am nevoie de povestirea mihail sadoveanu - fantana dintre plopi. cine ma poate ajuta?

sau o are careva pe acasa si mi-o poate aduce maine? am de toate de la sdevanu acasa, numai asta nu 8-|

Modificat de ancuuu (acum 14 ani)


_______________________________________
Mermaid mathematicians wear algaebras.

pus acum 14 ani
   
Mirus
Moderator

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4284
wikisource sau i ceva:-??

_______________________________________
Every woman looks better in a sun dress

pus acum 14 ani
   
ancuuu
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 6465
repeta te rog)

_______________________________________
Mermaid mathematicians wear algaebras.

pus acum 14 ani
   
claudius
Monkey

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1523

aici e o lista cu cateva site-uri cu carti online...vezi daca gasesti ce-ti trebuie


_______________________________________
"Nu satisfacerea vointei reprezinta cauza placerii, ci obstacolele care stau in calea indeplinirii vointei." (Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
ancuuu
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 6465
sarumana. sper

_______________________________________
Mermaid mathematicians wear algaebras.

pus acum 14 ani
   
ancuuu
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 6465
mda..spre rusinea mea, fantana dintre plopi e una din povestirile dinc artea hanul ancutei :"> deic, daca o poate gasi careva..

_______________________________________
Mermaid mathematicians wear algaebras.

pus acum 14 ani
   
Mirus
Moderator

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4284
a da chiar)) am uitat)

_______________________________________
Every woman looks better in a sun dress

pus acum 14 ani
   
ancuuu
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 6465
am gasit.

_______________________________________
Mermaid mathematicians wear algaebras.

pus acum 14 ani
   
Ozana
Let's get retarded

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3568
si ca sa va intreb... pe voi care n-aveti chef de variante:
esti genul de om care plange de fata cu totii asta ca sa te descarci indiferent de cati oameni te-or vedea, sau genul de om care se abtine din plans indiferent cat de mult te va rodea sentimentul pe urma?
de ce alegi sa procedezi asa?

Modificat de Ozana (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
Lavinia
Super penguin

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 391
stii ca cei aflati in a doua situatie se vor abtine si nu iti vor raspunde, nu ? )

_______________________________________
les bi on our way

pus acum 13 ani
   
Ozana
Let's get retarded

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3568
asta inseamna ca tu te numeri printre ei?

pus acum 13 ani
   
Lavinia
Super penguin

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 391
..si dintr-odata am chef de variante :-"

_______________________________________
les bi on our way

pus acum 13 ani
   
ancuuu
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 6465
)
eu, nu stiu, nu prea am motive sa plang :-?? am plans la banchet si nu aveam de ce sa ma feresc ca eram cu lumea misto de la mine din clasa ,am plans cand am picat sala la soferi si eram cu adi si emilia si cristi, si am mai plans cand eram odata cu diana. deci nu prea am eu motive sa plang :-?


_______________________________________
Mermaid mathematicians wear algaebras.

pus acum 13 ani
   
ioio
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5184
well, depinde de situatie, in general imi place sa ma ascund si sa plang singura sau cu un prieten bun, insa datorita cantitatii de alcool din sange, ce o aveam la banchet, am plans de fata cu toate clasa mea, impreuna cu lavinia si nu mi-e rusine sa recunosc.
pe langa asta am mai plans pe umarul mirunei, laviniei, dianei r. si ancutei[la banchet, pisi] si al tau ozana [vara trecuta, la mare )].....

yeah...i love my firends


_______________________________________
Eu stiu, fericirea nu doarme

pus acum 13 ani
   
roxo
Mamal

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1210
eu nu plang in public. urasc asta. nu-mi place sa ma vada nimeni plangand. nici macar mama sau sormea, in special ele)
eu am plans cu ancuta, dar la telefon :P
eh.. hard times.


_______________________________________
Time came a-creepin',
and time's a loaded gun
every road is a ray of light...

pus acum 13 ani
   
Ozana
Let's get retarded

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3568
@lavinia
lasa, lasa o sa te plictisesti curand de ele )

@ioana
iti amintesti ca asta era secretu nostru? sau nu mai este? )

@ancu
este mai bine asa:P

@roxo
cand e vorba de asta, semanam.  ultima data, tin minte, cand am plans serios, a fost cand am batut pe cineva. 


pus acum 13 ani
   
ioio
Let's get retarded

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5184

Ozana a scris:



@ioana
iti amintesti ca asta era secretu nostru? sau nu mai este? )




am zis doar ca faci si tu parte din oamenii care mi-au acordat umarul, n-am dat detalii.....restul inca e secret >:d<


_______________________________________
Eu stiu, fericirea nu doarme

pus acum 13 ani
   
Ozana
Let's get retarded

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3568

ioio a scris:



am zis doar ca faci si tu parte din oamenii care mi-au acordat umarul, n-am dat detalii.....restul inca e secret >:d<




>< am inteles


pus acum 13 ani
   
Lavinia
Super penguin

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 391
..eu nu :-? heeeeei :|

..e 12 p.m. .. am baut cafea.. mi se zbate un ochi.   and I'm a geek.thank you


_______________________________________
les bi on our way

pus acum 13 ani
   
Ozana
Let's get retarded

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3568
pālp-pālp-pālp-pālp

pus acum 13 ani
   
aaannddrraaa
Administrator

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2585
hmm...eu plang si de fatza ca oameni si de spate )
eu sunt omu care nu crede in aparente
nu tin sa par mai puternica decat sunt pentru ca sunt sigura ca oamenii care vor sa fie nashpa sunt nashpa chiar daca te cred puternic sau slab..
in rest...ego-ul meu se manifesta in alte forme
plus ca daca imi vine sa plang si incerc sa ma abtin (pentru ca faca asta de fiecare data la inceput) ma sufoc...deci nu e rentabil


_______________________________________
pana cand moartea ne va desparti...

pus acum 13 ani
   
Lavinia
Super penguin

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 391
stiu ce sa-ti iau pentru urmatorul craciun,miss linux..iei, un inhalator

_______________________________________
les bi on our way

pus acum 13 ani
   
roxo
Mamal

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1210
))
Ubuntu is her middle name )
@Ozana: de ce sa plangi ca l-ai batut. atunci tre sa fii fericit, se cheama good anger management *smug*


_______________________________________
Time came a-creepin',
and time's a loaded gun
every road is a ray of light...

pus acum 13 ani
   
Ozana
Let's get retarded

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3568
))
nu plang pt ca eu sunt cea care l-am batut, plang pt ca e prost si merita o bataie. ))


pus acum 13 ani
   
aaannddrraaa
Administrator

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2585
oa ozana...am si eu niste prosti care merita batuti..daca vii tu sa ii bati plang eu in locul tau


oare poti pune lavinia orice chestie in inhalator? :-?
as in alte subtante decat alea pe care le inhaleaza oamenii cu astm?
astm...ce cuvant sexy ))


_______________________________________
pana cand moartea ne va desparti...

pus acum 13 ani
   
roxo
Mamal

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1210
nu e sexi daca el ai, astmul adica.
cred ca ti se pare sexi pt ca rimeaza cu orgasm
hmm.. cum ar fi sa te apuce criza de astm in timpul orgasmului?
just askin :-??
si aia n-au oxigen sau ceva de genu in inhalator?


_______________________________________
Time came a-creepin',
and time's a loaded gun
every road is a ray of light...

pus acum 13 ani
   
Lavinia
Super penguin

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 391
cineva i-a spart parola roxanei :|

_______________________________________
les bi on our way

pus acum 13 ani
   
Lavinia
Super penguin

Din: Bacau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 391
..daca poti sa fumezi iarba dintr-o sticla goala de cola la jumate si un tub de pix fara pasta...cred ca se pot improviza chestii si pentru inhalatorul tau,miss linux :-?..incercam peste 2 luni 

_______________________________________
les bi on our way

pus acum 13 ani
   
Pagini:  1 2 3 4 5  

Mergi la